anstasias.blogg.se

HEJHOP!
Nu ska jag byta blogg, IGEN!
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/
http://www.anstasias.blogg.se/

Bloggpaus

Jag tror att jag ska ha blogg paus. Ingen besöker bloggen. Det är liksom inte roligt att skriva då. Jag är ledsen men jag kanske till och med raderar bloggen snart!

Victorias blogg!

Vill bara säga att Victoria gör super snygga och super söta designer, jag älskar verkligen dem. Jo och så har hon en gullig stil. Hon visar bland annat massa kläder på hennes blogg som jag älskar! Har själv tänkt på att åka in i den affären och testa de kläderna hon lägger ut. Jag vill självklart vinna en header som hon har gjort själv som är urläcker. Men må den bästa vinna! ♥

090420

Hejsan. Skolan var okej men skit jobbig. Jag fick huvudvärk på svenskan för alla killar höll på. Annars har jag bara varit hemma, städat lite i rummet och sorterat min garderob. Ni ska veta hur lite kläder jag har kvar! Alla andra har blivit små.. På fredag ska jag till stan med Ksenija ( möter henne på slussen ) och då ska vi shoppa. Det blir också donken, hihi. Jag ska lätt köpa pyjamasen som jag visade igår, den med grodan. Den 2 maj ska jag kanske till Gröna lund med Aleyna, Sigrid, Ludde, Christoffer och sen kommer de en till Madde kanske. Men jag vet inte riktigt om de är säkert än, vi håller på att bestämma. Snart kommer mamma hem då ska jag och Ph ( Philip ) äta. Hon gick halv 5 för att hämta Ph och sedan gå till affären med honom med det dröjer som fan.

Idag på gympan var vi utomhus. Vi spelade frisbee och jag ägde, yeah!
Ne men jag var inte super bra men bra, seg på att kasta och de var svårt.
Den flög nästan alltid snett, hehe.


Sweet !


Så jävla söta pyjamas t-shirtsar! Jag älskar den med grodan!
Dom finns på topshop, I am with love.. ! ♥

Home not alone

Nu har jag äntligen kommit hem. Hatar att åka buss i 30 minuter, blä! Juste, bilden är på Ksenija 2008 när det var Halloween. Söt liten mus, hihi. Snart ska jag äta är ganska hungrig sedan ska jag bada och sedan kolla på film. Hejdå ses imorgon! ♥

090419

God morgon!
Ännu en dag hemma hos Ksenija. Jag sov hos henne 2 gånger i rad, hehe. Idag ska jag hem, snart.. Ja som sagt är det rysk påsk och vi har ätit ägg till frukost. Idag var vi uppe till halv fyra på morgonen iallafall jag. Ksenija slocknade vid tre. Vi kollade på filmen Sandor slash Ida men de var bara jag som kollade klart. Det blir ingen sminknig som påsk kärning idag visst, kanske nästa år. Här har ni lite bilder från förra påsken 2008:


Ksenija, söööööt liten käring!
Förlåt för bilden Ksenija men jag tycker du var mobbad :)

Mitt är det lila hennes är den gula och blåa, Sweden!

Det snöade den gången liksom nu är det typ sommar!


Chatbox!

Nu har jag en chat box där alla kan skriva saker istället
än att hela tiden kommentera: vad gör du?/ vad händer?
Så börja skriva redan nu, hihi. Ksenija har visst redan
terrat den. Den fula jäveln..

KG & AJ



Hejhej fucking bloggen som ingen besöker. Jag älskar min fula bloggdesign. Jag älskar att skriva om Ksenijas tryne. Men snälla kolla på henne! Som om någon jävla häst flock klivit på henne! Ne jag driver, så taskig inte jag men jag måste säga att Ksenija la en makare nyss, jävla fissjävel. Idag har vi lyssnat på musik och massa andra saker som äta, bada ( absolut inte nakna ) och bloggat. Men nu ska vi fortsätta, dagen är inte slut än och hela natten väntar på oss!

Imorgon är det ryskpåsk då ska jag fira med Ksenija och hennes familj, hehe..
Lite pinsamt blir det visst men jag tror vi ska sminka oss till påsk käringar, jiha!

090418

God morgon!
Idag har jag och Ksenija bara legat i sängen. Solen skiner och vi kanske ska ut sedan. Till frukost åt vi pannkakor med sylt. Idag kmmer Philip ( lillebror ) från mormor. Han är 6 år, haha. Han kommer hemifrån mormor men inte själv såklart. Mormor kommer också. Bilder på KG & AJ kommer ;)

Ksenija G

Det blev visst hem till Ksenija iallafall. Vi är inne på datorn och flummar, hehe.
Det blir inte så mycket inlägg i helgen inte, men ska försöka pusshej! ♥


Misshandlad mobil

Ja jag hade ju sagt/lovat bilder på min sönder/misshandlade mobil och hehe enjoy.

Varför jag gjorde så var för att den aldrig funkade! Jag har lämnat in den på lagning 3 gånger och den är fortfarande cp sedan slocknade den helt ( jippikajej ), hehe :)

Ska inte hem till kg

Jahap, de blir ingen ''sova över hos Ksenija'' dag. Hon ringer inte mig, hon sa att hon skulle göra det halv fyra! Klockan är ju liksom snart 6, men skit it jag sover hos någon annan kanske.. Snart ska jag äta jag är ganska hungrig sedan ska jag vara med Alle, jag nås alsolut inte på mobilen. Haha, ingen kan nå mig alls, yeah! Vädret är soligt och onderbart. Var nyss ute på balkongen & ''solade'' haha nej, satt bara och blunda.

Bloggdesign

Nu har hela bloggen ändrats, super jobbigt. Men jag ska snart byta igen! Blev inte särsklit nöjd och just nu orkar jag inte, höhö. Men just nu chattar jag med Pola och de är music in my house!

090417

Hej hopp!
Jag är på ett väldigt bra humor just nu, hoppas ingen kommer och förstör det, hihi.
Jo jag ska nämligen hem till Ksenija ikväll men just nu dricker jag milkshake Anastasia specialare. Det är ingen sådan blogg dag för mig just nu, men skolan var okej lite jobbig men jag älskar fredagar ibland för de är ju helg efter, jippi.

Babbel- Japansk tvshow

Jag kom hem för 30 minuter sedan. Jag var ute med Alle och Sigge. Här är historian:
Jag, Sigge och Alle gick glatt till centrum för att köpa tidning till Sigges pappa. Vi lämnade tidningen sedan var Alle kvar i hissen och jag höll för dörren sedan sprang Sigge och jag in i en port typ två portar bort. Alle gömde sig och vi letade runt i hela brandbergen. I en timme till och med. Omg vad trötta vi blev men vi gick hem och så sen, kollade på hjälp jag är med i ett japanskt tvshow! Haha super kul. Men nu ska jag fixa http://jasmne.blogg.se. Vi ses imorgon, babye! ♥

Blev sugen på något gott nu, hihi.

Kladdkaka = mums


Nu sitter jag i köket och smaskar på min chokladkaka, de vill säga kladdkaka. Ja idag har jag bakat kladdkaka och varit hemma, ensam. Nyss såg jag Alle och Sigge med varisn glass utan för min balkong. Blev visst tvungen att säga det, hihi. Imorgon börjar vi 08.40 och jag har frotfarande inte någon mobil som jag kan sätta väckar klocka på, unluck.

Åh jo, jag glömde matteprovet. Ja det gick ganska bra för mig, men några eller ett tal kunde jag inte och så men de är inte så viktigt, hehe. Jag var ''bäst'' ! :)

090416

God morgon!
Det är första gången jag bloggar på morgonen när det är vardag ( skola ), brukar mest inte ha tid. Idag vaknade jag utan väckar klocka, klockan 06:40 ( för första gången! ). Till frukost åt jag mackor och drack oboy. Första lektionen är no sedan svenska, lunch, indrott, svenska och avslutar dagen med matte. Efter skolan ska jag kanske hem och äta mellanmål sedan vara inne på datorn men inte om det är varmt och om jag ska ut.

Dagens outfit:


Dagens outfit

Jag ska nu börja visa outfits. Kanske 3 per vecka, hehe.


Efter maten gick jag till centrum med Makaya som kallad Sigrid också och Alle som kallad Aleyna. Sigge köpte isglass och Alle köpte godis som jag, jiho I am not lonly. Sedan gick vi runt och snacka. Jag lever utan mobil just nu! Bajs, hihi. Okej det blev alldeles för mycket hehe, hihi haha. Babaye! ♥

090415

Hejhej bloggen.

Först och främst vill jag tacka Sofia för header, tack!
Idag bloggade jag inte för jag var hemma hos Makaya och pluggade inför ett matteprov imorgon. Efter plugget var Alle med, hihi. Vi var ute, jag frös, gick hem för att äta ( äter just nu också ) sedan skulle jag smsa Alle och gå ut igen. Idag har jag ingen lust alls att blogga så.. babye!

Home sweet home

Nu har jag äntligen kommit hem ifrån alla tåg och bussar som gör mig åksjuk. Jag kom hem hungrig och ska snart kolla i kylskåpet vad vi har för något att äta. Sedan blir det fortsättning av min film. Imorgon börjar vi skolan och de betyder; lägga sig tidigt, vakna tidigt. *Suck*. Jo juste, min förra mobil ( Sony Ericsson S500i ) har gått sönder och så länge får jag låna pappas gamla mobil-nokia. De jag ville säga är att mobilen är helt misshandlad ( Sony Ericsson ). Jag och Alle har tagit sönder den som fan. Bilder kommer kanske senare, om ni vill se hur den ser ut, osch. Men nu ska jag dra till köket och vi syns imorgon, a plus! ♥

Tisdag

Har jag precis duschat klart och ska iväg. Inte hem förstås -  till Ksenija. Vi bestämde att vi skulle hitta på något. Jag har inte ätit något och nej. Jag gick inte med pappa. Han gick endå med kompisar så han var inte ensam. Han sa att de var okej att jag stanna hemma. Jag har verkligen ingen lust att blogga. Inte idag iallafall. Som otur är måste jag gå 2-3 kilometers prommenad för att komma till tunnelbanan, men de är fint väder ute så de gör inget. Ska dra nu, pusshej!

090414 - Grattis p.

God morgon!

Idag fyller min pappa år och jag har redan grattat honom. Han har inte fått några presenter än, hihi. Han fyller 38 år, idag! Vädret är sämst och vi som skulle ut och fiska och fika. Men de gör vi endå, de är bara sätta på sig varmare kläder och dra ut.

Min mobil fick slut på batteri så jag tog en annan cpig mobil som är super seg ( de var den enda jag kunde ta ). Jag visste inte vad klockan var men jag smsade Aleyna ett god morgon sms ( hejhej ). Snart ska alla äta frukost men inte jag. Jag kan inte äta frukost direkt när jag har vaknat. Men såhär långt på dagen har jag inte kommit. Jag har bara hunnit säga grattis till pappa, borstat tänderna ( ska göra de igen lite senare efter maten ), smsat med Alle och chattar med henne nu på msn. Men nu ska jag läsa lite bloggar. Jag älskar att läsa andras bloggar, haha. Hejsvejs!

Med pappa

God kväll bloggen.

Alla sover ( redan ) förutom jag som tänkte blogga lite. Jag smög in i pappas sovrum och tog bredbandet. Som otur är måste jag smyga in igen och lämna tillbaka det och de kan göra oväsen. På kvällen satt jag och pappa på balkongen med ljus och te, lite kakor också och pratade om massa saker. Över imorgon ( man kan säga imorgon för den här dagen - måndag gills inte för den är snart slut om ungefär en timme ) så börjar vi skolan, jobbigt! Imorgon ska jag ut och fiska ( trist ) med pappa. Han frågade mig och jag vill inte såra honom. Vi träffas endå aldrig så jag svarade; okej. Så imorgon blir det fiske. Mer på kvällen åker jag till Haninge, till mamma. Nej nu ska jag kolla på film, ses imorgon & ha en trevlig kväll!


Farsta centrum

Hejhej! Jag kom hem ungefär för en halv timme sedan och är helt slut. Vi har gått i flera timmar hit och dit. Aldrig att jag gör om det! Snart ska jag äta men nu ska jag kolla på film. Jo internet är segt så det blir inte så många inlägg.

090413

God morgon bloggen!

Just nu sitter jag på min madrass och bloggar hemma hos pappa. Det är ett mirakel! Internet funkar här. Asså mobila bredbandet, det är skit segt men de funkar. Jag skriver såklart på någon Microsoft Words för att de går typ inte skriva på blogg.se ( inlägg ). Snart ska jag iväg till tunnelbanan. Jag ska möta Alle och Madde ( Madde är vår barndomsvän, hon gick i samma klass som oss från förskolan till 5:an ) i Gullsmarsplan. Pappa och mamma hade inga pengar att ge mig men pappa gav mig 100 kr till donken så jag inte så jag inte svälter ihjäl. Stan blev inställt vi ska till Frasta istället. Vi har varit i stan så många gånger att vi typ inte pallar åka dit längre. Jag har ätit frukost och druckit oboy med grädde över, musigt.


Snart ska jag börja sätta på mig ytterkläderna och gå. De är lite kallt ute men samtidigt soligt. Vädret lurar fan en. Nyss var det kallt ute och nu blir det lite varmare.. Men jag vet inte än om jag ska ta med mig en jacka. Liksom de är ju varmt nu. Men vem vet? Det kanske blir kallare. Men nu ska jag fixa mig lite och sedan gå, babye!


P.

Nu har jag kommit hem och ska börja packa. Pappa hämtar mig snart..
Imorgon blir det bara blogg på kvällen för pappa har jätte segt internet och man vill inte ens sätta in det där mobila bredbandet. Men nej jag har inte mycket tid på mig, om 15 minuter kommer han! Vi hörs imorgon läsare! ♥

Babbel

Ja nu sitter jag här och bloggar igen. Har duschat, ätit ( frukost, de blir sen lunch eller tidig middag ), fixat mig och nu väntar jag bara tills tvätten är klar så jag kan ha på mig mina favorit jeans. Snart ska jag ut i solen med vänner och planera om den nya dagen imorgon. Jag åker nämligen hem till pappa ikväll och palla smsa liksom, palla prata i telefon, så vi ska snacka idag. Jag vet inte riktigt själv än när vi ska va men om de är typ om en timme så ska jag passa på att äta något. Be mamma att börja laga mat. Jag ska tigga pengar av mamma senare och av pappa imorgon. Jag måste verkligen köpa sommarkläder! Alla mina gamla kläder är för små, haha. Okej, mamma satte på musik på nästhögsta volym de betyder hon börjar laga mat, jag ska visst äta innan jag går ut.

Jag ska ringa pappa och fråga om han kan hämta mig så inte jag behöver slösa på bussremsan för den kommer jag behöva imorgon. Åh nej. Jag kommer sova på en madrass, så jävla oskönt. Jag är ju liksom van att sova på en mjuk skön säng, inte på någon madrass som är såhär tjock: 
-------------------------------------------------------------------------------


Andra April


Just nu sitter jag på balkongen och kom på att jag hade en bild på mig och Alle. Den togs 2 april på ett museums toalett, haha. Aleyna ser man mest mig på andra sida. Jag klippte bort mig för jag gjorde en hemsk min, ni vill inte veta!

090412

Tjenare bloggen!

Klockan är över ett och Alle har redan dragit hem. Vi vaknade vid 10 tiden. Om man ska vara lite extra petig så var det 10:08. Till frukost åt vi mackor och drack saft/jucie. Vi sov i samma säng ( inte nakna förstås med pyjamas ) för min madrass var hemma hos pappa, jag tog aldrig med mig den. Vi kunde typ inte ens sova för de var trångt, haha. Idag ska jag sova hemma hos pappa, jag drar dit på kvällen. Jag och Aleyna har bestämt att vi ska till stan imorgon, köpa lite kläder och självklart äta på donken! Snart ska jag duscha, känner mig äcklig sedan ska jag fixa mig sen ska jag ut i varma vädret. Ha det bra!

Lite babbel

Hejhej bloggen!

Nu sitter jag på min laptop och Alle på andra datorn och lyssnar på Bow wow haha. Vi har nyss ätit frallor och druckit fanta till. Jag vet inte alls när vi ska sova men de blir säkert sent. Båda är inne på playahead och jag försökte göra ett video inlägg men de misslyckades, haha. Men nej nu ska jag läsa http://kenzas.se och umgås med Alle, de är ju påsk! Ska ta chips påsen och tyvärr köpte jag aldrig något godis, bajs!

Alle sover över

Nu kom jag nyss hem och bestämt att Alle ska sova hos mig. Och snart kommer hon hit men kanske vid 7-8 tiden. Snart ska jag äta men jag är inte hungrig alls, haha. Men jag har verkligen ingen lust att skriva just nu, men nu ska jag dra till centrum och köpa saker ( maaaat ) till kvällen ( mamma har ju kreditkortet ).

Gul påskglädje!

Idag är det som sagt påsk och jag ska snart till centrum och köpa påskägg till alla mina vänner som jag älskar. Det blir inte så stort påskägg för de ska räcka till 3 st och de ska innehålla mycket godis! När man säger ordet; PÅSK tänker alltid jag på godis, mums. Ska tigga lite pengar av mamma och det blir typ 100 kronor. Idag ska jag vara med Alle vid fyra tiden då kan jag ge henne påskägget. Sedan ska jag knacka på dörrar och ge Pola och Sigge ett varsitt påskägg. Ha en trevlig påskdag ute i den varma vårsolen ( omg över 20 plusgrader ) med er familj/vänner. ♥

Sjuka drömmen

Japp nu ska jag upp ur sängen sedan äta frukost, duscha sedan städa och sen.. ut i vårsolen! Det är superfint väder idag och jag måste bara ut. Haha..
 
'' Okej min dröm var att jag och några till typ två stycken ( känner inte de ). Jag och en tjej och en kille. Vi var på en ö. Där fanns det bara skog och ett stort slott men de var typ som en fabrik där de mördade, torterade och använde människor. '' De var typ som ett spel ''. Alla vi tre va i sjön försökte ta oss på en Vikingline båt men lyckades aldrig. Sedan sprang jag upp ( jag kunde springa skit snabbt i drömmen ) och såg ett spöke. Asså inte ett sånt spöke typ som spöken laban fast fulare. Den var helt vit och en öppen mun men äckliga tänder. Och de var typ en vakt som vaktade fabriken. Dens krafter va att sprypa någon eller spruta masscara på en människa sedan så blev den till aska, haha sjukt asså. Tjejen och killen kom också upp och vi börja '' fightas '' mot den men sen kom de två till. Jag såg en källar dörr öppen och sprang in dit och de var typ en skit liten, lång korridor och på mitten svängde man in och där var de en till korridor fast mycket kort. De var fullt med dörrar där de stod olika namn ( vet inte vad de var för namn ). Jag fortsatte springa men hörde ett skrik. Tjejen ( min bästavän kändes de som i drömmen ) blev masscarad haha eller hur man säger. Ett sånt vaktspöke kastade masscara över henne och de sista hon sa spri.. Jag fortsatte springa den långa korridoren, sedan kom jag fram till en dörr. Jag öppnade den.. och där.. där var alla torterings maskiner ( så jävla äckligt ). Fabriken var typ stängd så ingen var där, fast lamporna var tända. Jag gick in dit och stod på någon metalgrej, jag gick ner för trappan och snubblade in i någon sådan maskin. Som tur var den avstängd. Jag försökte ta mig upp men när jag precis höll mig i kanten av den stora mixern ( en enorm mixer där de var vatten i och där de mixade människor ), så gled/ ramlade/ flög ner igen med ett plask. Maskinen sattes igång sakta sedan snabbare och snabbare. Jag försökte ta mig upp men det gick inte och sedan börja jag skrika för mitt ben blev avskuret av mixern sedan hela jag.. ''

Mer vet jag inte för jag vaknade. Så himla sjuk dröm jag hade! Alla brukar ju alltid vakna när den dör eller de händer nåt och jag vet inte varför, haha. Men jag hatade den drömmen och den där killen. Ja jag vet inte vart han tog vägen. Men nu ska jag upp ur sängen och börja äta, babye!

090411

God morgon! Jag vaknade nyss för jag hade en skit konstig dröm? Den är verkligen super konstig så jag tror inte att jag ska berätta, hehe. Jag vet inte riktigt när jag ska börja fixa mig men de känns inte som om jag orkar det nu. Som jag sa att jag kommer säkert sova länge och över 11 är väl länge? Haha nej men jag blev tvungen att vakna för min dröm var.. usch! Jag kanske kan berätta om den lite senare. Idag är det en städ dag för mig men de går snabbt. Sedan kommer jag, Alle ( Aleyna ) och Sigge ( Sigrid ) gå runt Haninge och prata om 2 maj då när vi ska till Gröna lund. Men först och främst ska vi sova hemma hos någon och vi ska snacka hos vem, har någon madrass ( hur det stavas ), ska vi fråga fler? Ja sådana saker. Haha, inte så intressant va? Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar. Men du! Om du vill så skriv din bloggadress i en kommentar så kan jag börja läsa din blogg! Ses senare bloggisläsare :)

090410

Hej bloggen som inte är så känd. Jag har inga läsare alls så länge jag kanske får några om några dagar ( hoppas! ). Jag är inte en särskilt ny bloggare jag har bloggat förut men jag har raderat den bloggen. Som sagt är det lov och jag har inte gjort något speciellt alls. Jag har det mesta varit hemma hos pappa ( Hökarängen ) och haft det tråkigt. Han är ny inflyttat så han har inte så många möbler. Jag ligger på en madrass ( eller hur det stavas ) ! Så himla oskönt och hårt. Superjobbigt. Just nu är jag hemma hos mamma ( Haninge ), jag kom hit idag och mamma ''tvingar'' typ mig att städa fast jag inte pallar, det är ju lov! Imorgon ska jag försöka sova länge som jag kommer lyckas med och sedan städa lite ( inget plugg den här veckan ) och sedan ska jag ut.. om det blir fint väder. Skolan bröjar vi på onsdag, inte tisdagen som alla andra. På måndag är det ju röd dag och på tisdagen har vi studiedag fast vi gör inget hemma, yes. Men snart ska jag kanske lägga mig för hemma hos pappa la jag mig nästan hela tiden efter tolv och vaknade 12-13 på dagen ( inte kul att missa hela dan ). Vi hörs imorgon ♥

Jag är nybloggare på den här bloggen men ska försöka blogga som bara den! Två inlägg minst per dag. Designen ( headern ) fixar jag lite senare när jag orkar och har tid som jag tyvärr inte har nu, njuter av mitt godisgoda påsklov!

RSS 2.0