Sjuka drömmen

Japp nu ska jag upp ur sängen sedan äta frukost, duscha sedan städa och sen.. ut i vårsolen! Det är superfint väder idag och jag måste bara ut. Haha..
 
'' Okej min dröm var att jag och några till typ två stycken ( känner inte de ). Jag och en tjej och en kille. Vi var på en ö. Där fanns det bara skog och ett stort slott men de var typ som en fabrik där de mördade, torterade och använde människor. '' De var typ som ett spel ''. Alla vi tre va i sjön försökte ta oss på en Vikingline båt men lyckades aldrig. Sedan sprang jag upp ( jag kunde springa skit snabbt i drömmen ) och såg ett spöke. Asså inte ett sånt spöke typ som spöken laban fast fulare. Den var helt vit och en öppen mun men äckliga tänder. Och de var typ en vakt som vaktade fabriken. Dens krafter va att sprypa någon eller spruta masscara på en människa sedan så blev den till aska, haha sjukt asså. Tjejen och killen kom också upp och vi börja '' fightas '' mot den men sen kom de två till. Jag såg en källar dörr öppen och sprang in dit och de var typ en skit liten, lång korridor och på mitten svängde man in och där var de en till korridor fast mycket kort. De var fullt med dörrar där de stod olika namn ( vet inte vad de var för namn ). Jag fortsatte springa men hörde ett skrik. Tjejen ( min bästavän kändes de som i drömmen ) blev masscarad haha eller hur man säger. Ett sånt vaktspöke kastade masscara över henne och de sista hon sa spri.. Jag fortsatte springa den långa korridoren, sedan kom jag fram till en dörr. Jag öppnade den.. och där.. där var alla torterings maskiner ( så jävla äckligt ). Fabriken var typ stängd så ingen var där, fast lamporna var tända. Jag gick in dit och stod på någon metalgrej, jag gick ner för trappan och snubblade in i någon sådan maskin. Som tur var den avstängd. Jag försökte ta mig upp men när jag precis höll mig i kanten av den stora mixern ( en enorm mixer där de var vatten i och där de mixade människor ), så gled/ ramlade/ flög ner igen med ett plask. Maskinen sattes igång sakta sedan snabbare och snabbare. Jag försökte ta mig upp men det gick inte och sedan börja jag skrika för mitt ben blev avskuret av mixern sedan hela jag.. ''

Mer vet jag inte för jag vaknade. Så himla sjuk dröm jag hade! Alla brukar ju alltid vakna när den dör eller de händer nåt och jag vet inte varför, haha. Men jag hatade den drömmen och den där killen. Ja jag vet inte vart han tog vägen. Men nu ska jag upp ur sängen och börja äta, babye!

Kommentarer
Postat av: LISA

Omg, gud vad sjuk dröm!

Tur att jag inte har sådana drömmar.



Jo, jag älskar din blogg!

Kram LISA

2009-04-11 @ 12:31:49
URL: http://Har ingen blogg
Postat av: Melissa

Fan vad läskigt xD Tur att jag inte kommer ihåg sånna drömmar :P

2009-04-11 @ 15:44:13
URL: http://mmelissas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0